Jaarclub LuSiDiteit
Al sinds 1996 !
Navigatie: Welkom op de hoofdpagina van de website van jaarclub Lusiditeit. Hier volgt een stukje geschiedenis:

Jaarclub LuSiDiteit is opgericht op 12 December 1996 bij Studenten Vereniging Rotterdam Gaudium. Bij oprichting van de  jaarclub waren de volgende mensen lid: Sander Buiter, Koen van Herel, Dennis de Lange, Mark van Leeuwen, en Erik Roest. Echter na korte tijd viel Mark van Leeuwen uit het oog van de rest van de leden, en sinds dien is er niks meer van hem vernomen. Heeft u misschien iets van hem vernomen, laat het ons dan weten.
Voor dat de jaarclub werd opgerich zou hij eerst LSD gaan heten, maar het bestuur van de vereniging ging hier niet mee accoord, dus moest de naam veranderd worden naar Lusiditeit. Door het wordenboek-woord Luciditeit om te vormen naar Lusiditeit kwamen alle letters van LSD er toch in voor.
In 1997 zijn 4 van de 5 leden van de jaarclub ook lid geworden van dispuut: Mort Subite. Hierdoor zagen de leden elkaar buiten 'echte' jaarclub activiteiten elkaar ook binnen het Dispuut.
.
.
.
.
In September 2003 Hebben Sander, Koen en Dennis tezamen een gezellig etentje bij Sander gehad. Hiervan zijn een aantal foto's geplaatst op de foto pagina. Hadden gezellig gegeten, en daarna nog langs de maas zitten kletsen (met een Brut erbij), over relaties, het leven, en andere issues.
In December 2003 gelukte het om met z'n vieren bijeen te komen, en is er gezellig bij Sander gegeten. Ook na deze eetgelegenheid zijn we gezelig wat bij de maas gaan zitten kletsen. Tijdens het eten zijn er zo'n twee en een halve fles wijn doorheen gegaan, en ook op de maasboulevaard hebben we nog een lekkere fles genuttigd, om vervolgens nog even met z'n drieen naar 'Tom Tom', het locale cafe, te gaan. Na een kort verblijf, en een glas wijn, zijn we wweer naar Sander toe gegaan. Hier heeft Koen de Lekke band van Dennis gerepareerd, waarbij Sander's gewichten goed van pas kwamen. :-)
 

Last update: February 09 2004
Copyright © 1996-2004 Sander Buiter